Home  »  Carnavalskrant

Overige zoekresultaten:

Druk nu jouw carnavalskrant.... Alaaf!

Carnaval staat weer voor de deur. De voorbereiding is natuurlijk al in volle gang, maar heb je ook nagedacht over hoe jezoveel mogelijk mensen van dit leuke feest kunt laten genieten? Dat begint natuurlijk met laten weten wat er allemaal te doen is. Dit kan bijvoorbeeld met een professionele Carnavalskrant.

Meer bezoekers met Carnaval

Niet alleen hebben de mensen in jouw dorp of stad een mooi beeld van wat er tijdens de Carnaval te doen is, het is ook een uitgelezen mogelijkheid om sponsors te laten adverteren. Zo sla je twee vliegen in een klap: naamsbekendheid en sponsormogelijkheden.

Om het extra aantrekkelijk te maken  geven wij tot Carnaval* een cadeau weg! Je ontvangt 1.000 GRATIS A5-Flyers in je winkelmand en je hebt al een eigen full color krant vanaf €499,-

*De actie loopt t/m maandag 1 februari 2020

Bestel hier jouw Carnavalskranten

Verspreiding

Er zijn meerdere manieren om de krant (of ander drukwerk) bij jouw lezers te krijgen. Je kunt ze natuurlijk uitdelen in de zaak of op een druk bezochte plek. Maar wat is er makkelijker dan ze huis aan huis te laten verspreiden? Wij hebben contacten met diverse verspreiders en kunnen jouw kranten in nagenoeg elk postcodegebied in Nederland verspreiden.

Neem snel contact op voor de mogelijkheden

Opmaak van een krant

Natuurlijk beseffen wij dat niet iedereen de kennis in huis heeft om een lay-out van een krant te maken. Je kunt gebruik maken van onze ontwerpserivce. Voor slechts €22,50 per kwartier zetten onze vormgevers aangeleverde teksten en foto's om in een echte krant. Klik voor meer informatie over onze ontwerpservice

Als je de opmaak zelf verzorgt, dan vind je de aanleverspecificaties voor kranten hier!€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak