Home  »  AfterPay

Overige zoekresultaten:

AfterPay

Veilig betalen met After Pay

AfterPay is een door-en-door veilige betaalservice. Betalen van  de bedragen op het betaaloverzicht doet u veilig met telebankieren via uw bank of via de iDeal betaalbutton die AfterPay meestuurt als linkje in het betaaloverzicht. Hiermee komt u in uw eigen vertrouwde bankomgeving.

Ook biedt AfterPay de betaalopties automatische incasso of eenmalige machtiging. Sommige webshops bieden deze betaalopties namelijk ook aan. Achteraf betalen via AfterPay werkt zó gemakkelijk. Als u in de online kassa bent van de webwinkel of online-dienst, kiest u voor de betaaloptie AfterPay of ‘achteraf betalen’. In veel gevallen ziet u het AfterPay logo bij de achteraf betaalopties vermeld staan.

Nadat u AfterPay heeft geselecteerd als achteraf-betaalkeuze wordt u gevraagd enkele gegevens in te vullen. Deze persoonsgegevens heeft AfterPay nodig voor het correct afhandelen van het betaalproces. Aan de hand van de bestelgegevens die u heeft ingevuld doet AfterPay een snelle gegevenscheck. Na afronding van deze gegevenscontrole, rondt u het bestelproces  af door op ‘bevestigen’  te klikken.

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van AfterPay per mail een betaaloverzicht. Het betaaloverzicht is uw digitale nota  - dus factuur per mail. U kunt nu gemakkelijk het orderbedrag betalen door middel van telebankieren, of het bedrag over te schrijven of door gebruik te maken van de iDeal betaalbutton in de digitale (email) factuur.

Voordelen achteraf betalen in plaats van vooruitbetalen…

Nog niet zolang geleden moest u bij vrijwel alle webshops uw bestelling volledig vooruit betalen. En dat terwijl onderzocht is dat de meeste consumenten liever éérst hun bestelde goederen of diensten thuis ontvangen en keuren, om pas daarná te betalen. Voordelen van het achteraf betalen zijn:

    • Eerst ontvangen en bekijken van uw bestelling, en dan pas betalen;
    • Betaaltermijn van 14 dagen;
    • U bepaalt zelf wanneer u betaalt binnen de betalingstermijn;
    • Eigen regie over uw geld. U hoeft niet alles meer vooruit te betalen;
    • Gemakkelijk en veilig in gebruik. U heeft geen creditcard nodig of banktoken;

Veilig betalen met AfterPay

Betalen met AfterPay is veilig en vertrouwd. Nadat u online een  bestelling heeft geplaatst en u heeft gekozen voor AfterPay,  ontvangt u een e-mail met de betaalspecificatie. In deze e-mail staan betaalinstructies, maar deze bevat ook een handige knop waarmee u direct uw factuur kunt betalen via iDeal. Handig en veilig. Om er zeker van te zijn dat de e-mail afkomstig is van AfterPay verzoeken wij u altijd het afzenderadres goed te controleren. Dit adres eindigt altijd op @afterpay.nl of @afterpay.be.

Mocht u een e-mail of een factuur ontvangen in naam van AfterPay welke niet eindigt op @afterpay.nl of @afterpay.be,dan verzoeken wij u de factuur niet te betalen en ons hiervan op de hoogte te stellen. Dit kan door de factuur door te sturen naar specialdesk@afterpay.nl.

Ook kunt u, in geval van twijfel over de echtheid van de factuur, controleren of het bankrekeningnummer juist is. AfterPay hanteert 2 verschillende IBAN rekeningnummers, dat zijn:

NL24ABNA0598152180

BE94719400064914

Is het IBAN nummer in uw factuur anders? Ook dan raden wij u dringend aan ons hiervan op de hoogte te stellen en de factuur door te sturen.

Voor meer vragen over uw factuur kunt u terecht op de AfterPay Vraag en Antwoord pagina.€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak