Home  »  AfterPay

Overige zoekresultaten:

AfterPay

Veilig betalen met After Pay

AfterPay is een door-en-door veilige betaalservice. Betalen van de bedragen op het betaaloverzicht doe je veilig met telebankieren via je bank of via de iDeal betaalbutton die AfterPay meestuurt als linkje in het betaaloverzicht. Hiermee kom je in je eigen vertrouwde bankomgeving.

Ook biedt AfterPay de betaalopties automatische incasso of eenmalige machtiging. Sommige webshops bieden deze betaalopties namelijk ook aan. Achteraf betalen via AfterPay werkt zó gemakkelijk. Als je in de online kassa bent van de webwinkel of online-dienst, kies je voor de betaaloptie AfterPay of ‘achteraf betalen’. In veel gevallen zie je het AfterPay logo bij de achteraf betaalopties vermeld staan.

Nadat je AfterPay hebt geselecteerd als achteraf betaalkeuze, wordt je gevraagd om enkele gegevens in te vullen. Deze persoonsgegevens heeft AfterPay nodig voor het correct afhandelen van het betaalproces. Aan de hand van de bestelgegevens die je hebt ingevuld doet AfterPay een snelle gegevenscheck. Na afronding van deze gegevenscontrole rond je het bestelproces af door op ‘bevestigen’ te klikken.

Na ontvangst van je bestelling ontvang je van AfterPay per mail een betaaloverzicht. Het betaaloverzicht is je digitale nota (dus factuur per mail). Je kan gemakkelijk het orderbedrag betalen door middel van telebankieren, door het bedrag over te schrijven of door gebruik te maken van de iDeal betaalbutton in de digitale (e-mail) factuur.

Voordelen achteraf betalen in plaats van vooruit betalen
Nog niet zolang geleden moest je bij vrijwel alle webshops je bestelling volledig vooruit betalen. En dat terwijl onderzocht is dat de meeste consumenten liever éérst hun bestelde goederen of diensten thuis ontvangen en keuren, om pas daarná te betalen. Voordelen van het achteraf betalen zijn:

  • Eerst ontvangen en bekijken van je bestelling en dan pas betalen;
  • Betaaltermijn van 14 dagen;
  • Je bepaalt zelf wanneer je betaalt binnen de betalingstermijn;
  • Eigen regie over je geld. Je hoeft niet alles meer vooruit te betalen;
  • Gemakkelijk en veilig in gebruik. Je hebt geen creditcard nodig of banktoken.

Veilig betalen met AfterPay
Betalen met AfterPay is veilig en vertrouwd. Nadat je online een bestelling hebt geplaatst en je hebt gekozen voor AfterPay, ontvang je een e-mail met de betaalspecificatie. In deze e-mail staan betaalinstructies, maar bevat ook een handige knop waarmee je direct je factuur kunt betalen via iDeal. Handig én veilig. Om er zeker van te zijn dat de e-mail afkomstig is van AfterPay verzoeken wij je altijd om het afzenderadres goed te controleren. Dit adres eindigt altijd op @afterpay.nl of @afterpay.be.

Mocht je een e-mail of factuur ontvangen in de naam van AfterPay welke niet eindigt op @afterpay.nl of @afterpay.be, dan verzoeken wij je de factuur niet te betalen en AfterPay hiervan op de hoogte te stellen. Dit kan door het factuur door te sturen naar specialdesk@afterpay.nl.

Ook kan je, in geval van twijfel over de echtheid van de factuur, controleren of het bankrekeningnummer juist is. AfterPay hanteert twee verschillende IBAN rekeningnummers, dat zijn:

NL24ABNA0598152180

BE94719400064914

Is het IBAN rekeningnummer in je factuur anders? Ook dan raden wij je dringend aan om AfterPay hiervan op de hoogte te stellen en het factuur door te sturen.

Bij betaling via AfterPay ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Voor meer vragen over je factuur kan je terecht bij de veelgestelde vragen van AfterPay.€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak