Home  »  All Inclusive Service

Overige zoekresultaten:

All Inclusive Service

Heeft u vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als u een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Onze All Inclusive Service 

Wij zeggen niet alleen 'Drukwerkconcurrent, meer dan goedkoop alleen', wij maken het ook waar!
Onze service gaat veel verder dan alleen het bedrukken van de door u gewenste producten en dat lichten we graag even toe. Al onze prijzen zijn altijd inclusief:

  • Gratis verzending
   Altijd inclusief gratis verzending binnen Nederland en België. U komt nooit voor verrassingen te staan. Ook niet aan het einde van het bestelproces. 

  • Persoonlijke bestandscontrole
   De controle op het door u aangeleverde bestand wordt bij ons niet door een geautomatiseerd systeem gedaan, maar door professionele vormgevers. Zij kijken elk bestand grondig na!

  • Kleine bestandsaanpassingen
   Wanneer onze vormgevers zien dat een kleine aanpassing nodig is op het bestand wordt dit gratis voor u aangepast. Ook wanneer zij zien dat een kleine bestandsaanpassing van grote invloed is op de kwaliteit en 'look and feel' nemen zij dit graag voor hun rekening. Uiteraard worden aanpassing altijd in overleg gedaan. 

  • Maatwerk
   Wanneer u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld een niet standaard product wilt bestellen, een afwijkende service nodig heeft, of andere manier van betalen wenst, staan wij u graag persoonlijk te woord en maken wij desgewenst een offerte op maat. Neem gerust contact op met één van onze drukwerkadviseurs.  

  • Gratis achteraf betalen
   Gratis achteraf betalen of op rekening kopen is mogelijk via After Pay.

  • Snelle levering

  • Standaard neutrale verzending

Wij streven naar 100% Tevredenheidsgarantie: wij zijn pas tevreden als u dat bent! 


Extra service en mogelijkheden

Wanneer u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld een niet standaard product wilt bestellen, een afwijkende service nodig heeft, of andere manier van betalen wenst, staan wij u graag persoonlijk te woord en maken wij desgewenst een offerte op maat. Zo bieden we nog tal van andere producten en diensten aan die wij op verzoek kunnen offreren. Lees verder€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak