Home  »  Bestanden aanleveren

Overige zoekresultaten:

Bestanden aanleveren

Heeft u vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als u een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Hoe moet u bestanden aanleveren?

Bestanden kunnen worden aangeleverd nadat u een bestelling hebt geplaatst. In principe verwachten wij altijd drukklare bestanden. U krijgt dus altijd 100% uw eigen ontwerp en bent niet afhankelijk van sjablonen. Alle bestanden worden gratis gecontroleerd op kwaliteit en afdrukbaarheid. Indien nodig sturen wij een digitale drukproef en kunt u altijd terugvallen op onze hulp bij het drukklaar maken van uw bestanden.  

Bestanden aanleveren kan op de volgende manieren:

Algemene aanleverspecificaties

Om er voor te zorgen dat uw drukwerk voldoet aan uw hooggestelde verwachtingen, is het noodzakelijk dat de door u aangeleverde grafische bestanden voldoen aan de technische voorwaarden die onze drukmethoden vereisen. De algemene aanleverspecificaties gelden voor nagenoeg alle vormen van drukwerk die wij leveren. U vindt ze in het document algemene aanleverspecificaties drukwerk  Mocht u met indesign werken en het prettig vinden om het indesign document van ons te ontvangen, mail of bel ons dan even, dan kunnen wij dat voor u regelen.

Productspecifieke informatie en werktekeningen

Uw drukwerkbestanden moeten zijn afgestemd op de specifieke vormen, formaten en bijvoorbeeld het aantal pagina's van het door u bestelde drukwerk. Denk hierbij ook aan rillijnen, vensterposities etc. De werktekeningen en extra informatiesheets helpen u daar bij. Het verdiend dus altijd aanbeveling om uw bestanden te controleren aan de hand van deze per product beschikbare specificaties.
Klik hier voor een overzicht van werktekeningen en informatiesheets per product

Afhankelijkheid levertijden

De op de site genoemde levertijden kunnen alleen gehaald worden indien voor de dagelijkse deadline de betaling voldaan is en alle aangeleverde bestanden voldoen aan de hierboven genoemde aanleverspecificaties. Hieronder vindt u de deadlines per drukmethode en type bewerking.

  • 09.00 uur (bij de offset en zeefdruk, pantone pms kleuren)
  • 14.00 uur (bij de graveren, canvas, digitaal full color en flexo).


€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak