Home  »  Bestanden aanleveren

Overige zoekresultaten:

Bestanden aanleveren

Heb je vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als je een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Hoe moet je bestanden aanleveren?

Bestanden kunnen worden aangeleverd nadat je een bestelling hebt geplaatst. In principe verwachten wij altijd drukklare bestanden. Je krijgt dus altijd 100% je eigen ontwerp en je bent niet afhankelijk van sjablonen. Alle bestanden worden gratis gecontroleerd op kwaliteit en afdrukbaarheid. Indien nodig sturen wij een digitale drukproef en kun je altijd terugvallen op onze hulp bij het drukklaar maken van je bestanden.

Bestanden aanleveren kan op de volgende manieren:

Algemene aanleverspecificaties
Om ervoor te zorgen dat je drukwerk voldoet aan je hooggestelde verwachtingen, is het noodzakelijk dat de aangeleverde grafische bestanden voldoen aan de technische voorwaarden die onze drukmethoden vereisen. De algemene aanleverspecificaties gelden voor nagenoeg alle vormen van drukwerk die wij leveren, je vindt ze in het document algemene aanleverspecificaties drukwerk. Mocht je met InDesign werken en het prettig vinden om het InDesign document van ons te ontvangen. Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij dat voor je regelen.

Productspecifieke informatie en werktekeningen
Je drukwerkbestanden moeten zijn afgestemd op de specifieke vormen en formaten van het door jou bestelde drukwerk. Denk hierbij ook aan het aantal pagina's, rillijnen, vensterposities etc. De werktekeningen en extra informatie helpen je daarbij. Het verdient dus altijd de aanbeveling om je bestanden te controleren aan de hand van deze, per product beschikbare, specificaties.
Klik hier voor een overzicht van werktekeningen en informatiesheets per product

Afhankelijkheid levertijden
De op de site genoemde levertijden kunnen alleen gehaald worden indien voor de dagelijkse deadline de betaling voldaan is en alle aangeleverde bestanden voldoen aan de hierboven genoemde aanleverspecificaties. Hieronder vind je de deadlines per drukmethode en type bewerking.

  • 09.00 uur (bij de offset, zeefdruk en pantone pms kleuren)
  • 14.00 uur (bij de graveren, canvas, digitaal full color en flexo).


€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak