Home  »  Algemeen  »  Nieuwe maand, dus nieuwe maandacties!

Overige zoekresultaten:

Nieuwe maand, dus nieuwe maandacties!

3 Apr

En er is alweer een maand voorbij, wat gaat de tijd toch snel. Een nieuwe maand betekent nieuwe maandacties. Ook in de maand april hebben we weer een paar mooie acties voor je. En nee, dit is geen grap!

Blijf letterlijk en figuurlijk plakken met onze bedrukte stickers. De stickers hebben een krachtige plaklaag en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Dit maakt de stickers geschikt voor diverse doeleinden.

De maand blijf je ook nog eens heel voordelig plakken, want je krijgt namelijk 10% korting op al onze stickers. Zo heb je al 1000 kleine stickers voor €30,-

Voer bij het bestellen de kortingscode ‘STICKER-APR17’ in en de korting wordt automatisch verrekend.

Posters zijn perfect voor het aankondigen van bijvoorbeeld je actie of evenement. Met een bedrukte poster komt je boodschap zeker onder de aandacht van je publiek. Wij hebben posters die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten, perfect voor je promotie dus.

En deze maand val je ook nog eens heel voordelig op, want je krijg namelijk 10% korting op onze posters. Zo heb je al 250 A3 posters voor €28,80

Voer bij het bestellen de kortingscode ‘POSTER-APR17’ in en de korting wordt automatisch verrekend.

Een hekwerkbanner is een opvallend en populair middel om op te vallen bij je publiek. Hekwerkbanners worden veel gebruikt op onder andere festivals en andere evenementen.

Deze maand bestel je onze hekwerkbanners wel heel voordelig, want je krijgt namelijk 10% korting op al onze hekwerkbanners. Zo heb je al een dranghekwerkbanner voor €22,-

Voer bij het bestellen de kortingscode ‘HEKWERK-APR17’  in en de korting wordt automatisch verrekend.

Een krant is een perfect en origineel middel om je mee te onderscheiden. Laat bijvoorbeeld een krant drukken om je producten effectief onder de aandacht te brengen of laat een krant drukken over je aankomende evenement. De doeleinden waar je een krant voor kan gebruiken zijn eindeloos!

Deze maand bestel je onze bedrukte kranten nog voordeliger, want je krijgt namelijk 10% korting op al onze kranten. Zo heb je 5000 kranten voor €465,-

Voer bij het bestellen de kortingscode ‘KRANT-APR17’ in en de korting wordt automatisch verrekend.

Wil je de vormgeving aan ons uitbesteden
Wij begrijpen dat het maken van een ontwerp niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Het is dan ook een vak apart. Maar wij helpen je graag op weg. Onze vormgevers staan voor je klaar om een mooi ontwerp te maken helemaal naar jouw wens. Of het nou gaat om het ontwerpen van een flyer of een krant, wij draaien er onze hand niet voor om!

De kosten van onze ontwerpservice is gebaseerd op een voordelig tarief van €15,- per kwartier (excl. btw). Omdat wij niet houden van verrassingen zal daarom, na inschatting van onze ontwerpers, altijd geprobeerd worden om een vaste prijs af te spreken.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

 Janine Hartjes
Janine Hartjes
Stagiaire Marketing & Communicatie
janine@drukwerkconcurrent.nl
Terug naar het overzicht

€10,- korting krijgen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak