Home  »  Wat is grijperwit?

Overige zoekresultaten:

Blog categorieën

Laatste blogs

21 Jul Sportveldborden bedrukken: wat is het juiste bord? 15 Jul Vakantiekorting! Kaarten bedrukken en verzenden 4 Jul Geen plek in de Terras Top 100? Mooie menukaarten drukken! 19 Jun Promotiekleding met een knipoog 29 Mei Flyer of Folder? 8 Mei Reclameborden: Welk materiaal kies je? 5 Apr 10 posters die de wereld veroverden 3 Apr Nieuwe maand, dus nieuwe maandacties! 14 Mrt Laat een krant drukken 15 Feb Waarom druk werk(t) 8 Feb Maak ook je eigen fotocollage 21 Dec Milieuvriendelijker kranten drukken 12 Dec Eerste hulp bij kerst stress! 1 Dec Kerst, het moment voor een relatiegeschenk 7 Okt WK Wielrennen in Qatar begint vandaag 15 Sep Ben jij klaar voor 2017? 1 Sep Tips voor een smaakvolle menukaart 15 Aug Het verschil tussen flyers en folders 8 Aug Val op met een roll-up banner 3 Jun Magneetstickers: lage kosten, hoog rendement 29 Feb Opvallen met een reclamebord 15 Dec Een professioneel magazine maken? 7 Dec Top 5 Relatiegeschenken 10 Nov Wanddecoratie voor kantoor 6 Nov Tips voor een goede folder 8 Okt Laat een krant drukken! 7 Okt Wijnverpakkingen 29 Sep Tips voor een pakkende flyer 22 Sep Al klaar voor de herfst? 15 Sep Tips voor succesvolle beursdeelname 8 Sep Folders zijn nog steeds populair! 1 Sep Druktechniek | Borduren 11 Aug Buitenreclame top 10 4 Aug Wat is grijperwit? 21 Jul Drukwerkmogelijkheden
Denk Out of the box!
14 Jul Duurzame grondstoffen FSC en PEFC 7 Jul Snijtekens niet langer noodzakelijk 16 Jun De kracht van online marketing! 2 Jun Stoepborden... Een echte eyecatcher 26 Mei Voordelige huis-aan-huis verspreiding 19 Mei Kleuren in uw drukwerk

Wat is grijperwit?

4 Aug

Grijperwit is een term die gebruikt wordt bij het drukken van enveloppen. Dit is een marge van 1,1cm grijperruimte t.b.v de machines aan de klepzijde. Omdat dit gedeelte niet te bedrukken is kunt u hier geen afbeeldingen en/of tekst plaatsen. De tekst en/of afbeeldingen die overlappen met het grijperwit worden niet zichtbaar op het drukwerk. Alle enveloppen, met uitzondering van de EA5/6, kunnen aan de boven-, rechter- of linkerzijde grijperwit hebben. Klik hier voor de werktekeningen van de enveloppen.

Wij raden u af om te kiezen voor grijperwit aan de bovenzijde van de envelop. Door de manier waarop de envelop door de drukpers gaat, kan er niet sluitend gedrukt worden. Dit betekent dat de kleuren niet goed op elkaar aansluiten. Als u kiest voor drukwerk dat niet sluitend is dan kunt u wel kiezen voor grijperwit aan de bovenzijde.

Als u enveloppen bestelt dan raden wij u aan om in het opmerkingenveld een opmerking te plaatsen aan welke zijde grijperwit moet komen. Dan kunnen onze vormgevers dit controleren in uw ontwerp.

Voorbeeld grijperwit EA5 envelop:

 

 

 

 Terug naar het overzicht

€10,- korting krijgen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak