Home  »  Extra Service

Overige zoekresultaten:

Extra Service

Heeft u vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als u een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Extra service

Wanneer u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld een niet-standaard product wilt bestellen, een afwijkende service nodig heeft, of andere manier van betalen wenst, staan wij u graag persoonlijk te woord en maken wij desgewenst een offerte op maat.

Hieronder vindt u diverse afwijkende producten en diensten die wij op verzoek kunnen offreren:

 • Vormgeving of ontwerpservice
  Indien u uitgebreide hulp nodig heeft bij de vormgeving van uw drukwerk maken wij hier graag een aparte offerte voor. Vormgeving wordt altijd per kwartier berekend en is mogelijk vanaf €15,- Er wordt altijd vooraf een vaste prijs afgesproken.
 • Gepersonaliseerd drukwerk
  U kunt bijvoorbeeld een kaart met persoonlijke gegevens laten drukken. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier en vermeld welk product u gepersonaliseerd wilt laten drukken. Uiteraard ontvangt u vooraf een offerte.
 • Bijzonder afwerkingen
  Bij bijzondere afwerkingen kunt u bijvoorbeeld denken aan extra rillijnen, boorgaten. Specifieke vouwing, alternatieve coatings, etc. etc. Uiteraard zullen er grenzen zijn in de mogelijkheden, maar neemt u in ieder geval contact op, dan kunnen wij kijken of we het kunnen leveren en tegen welke prijs.
 • Afhalen
  Wilt u het product niet gratis verzonden hebbemn, maar liever zelf bij ons ophalen? Dat kan! En het kost u uiteraard niets extra. Vermeld tijdens het bestelproces bij “opmerkingen” dat u het drukwerk product bij ons wilt afhalen. Op de beoogde dag van levering ontvangt u van ons een bericht zodra het voor u klaar ligt.
 • Achteraf betalen met AfterPay
  De betaling van uw drukwerk bestelling geschiedt vooraf en kan worden voldaan via iDeal, Visa- en Mastercard. Achteraf betalen of op rekening kopen is echter ook mogelijk. Dat loopt via onze partner AfterPay.
 • Vooruit betalen
  Wanneer u vooruit wenst te betalen kunt u dit telefonisch of per e-mail aan ons kenbaar maken. In dat geval zullen wij u de betaalgegevens toesturen. Daarna zullen wij u een bevestiging sturen als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven en u de bestelling kunt voltooien.
 • Neutrale/Blanco verzending
  Wanneer u als reclamebureau bij ons besteld kunt u de bestelling prima bij uw klanten laten bezorgen zonder dat zij zien waar u uw drukwerk voordelig inkoopt. Het drukwerk is nergens voorzien van de naam DrukwerkConcurrent en kan dus probleemloos rechtstreeks bij uw klant worden afgeleverd. Dat bespaart weer een dag en u hoeft het niet opnieuw in te pakken.
 • Uw bestelling verdelen en verzenden naar meerdere adressen
  Wanneer uw bedrijf meerdere vestigingen heeft kan het handig zijn om de oplage van uw bestelling op te delen en naar meerdere adressen te verzenden. Geen probleem! Voor €12,50 per extra adres worden de gewenste aantallen verdeeld en verzonden naar de adressen van uw keuze. Voor het doorgeven van de adressen kunt u een mail met de extra adresinformatie sturen met in het onderwerp “extra afleveradressen” en uw bestelnummer.
 • Verspreiding
  Dankzij het verspreidingsnetwerk met landelijke dekking kan DrukwerkConcurrent uw drukwerk in heel Nederland verspreiden. U dient er alleen rekening mee te houden dat wanneer wij uw drukwerk rechtstreeks naar de verspreider moeten verzenden dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Neem voor de mogelijkheden en de exacte bedragen contact met ons op.
 • Snellere levering
  Heeft u uw drukwerk sneller nodig dan de termijn die op de website vermeld staat, neem dan altijd even contact op met DrukwerkConcurrent en bespreek de mogelijkheden met een van onze adviseurs.
 • Vast contactpersoon
  Wanneer u regelmatig bij ons bestelt is het prettig als u te woord gestaan wordt door een vast contactpersoon die weet wie u bent, wat u eerder heeft besteld en eventueel wat uw specifieke wensen zijn. Bij DrukwerkConcurrent kunt u prima aangeven met wie u wilt spreken. E-mailverkeer zal bij ons automatisch door u vaste contactpersoon behandeld worden.


€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak