Home  »  Leveringsinformatie

Overige zoekresultaten:

Leveringsinformatie

Heeft u vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als u een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Leveringsinformatie

Gratis verzending
Alle drukwerkproducten die u bij ons bestelt worden gratis aan de deur op 1 adres afgeleverd op alle fysieke adressen in Nederland en België. Wilt u meerdere afleveradressen opgeven bij uw bestelling, neem dan even contact met ons op. Voor elk extra afleveradres rekenen wij € 12,50 voor pakketpost, en € 50,- voor palletzendingen.
Onder palletzendingen verstaan we plaatwerk > 110cm en kranten > 500 stuks.

Track&Trace
Zodra uw bestelling de status ‘verzonden’ heeft, is uw drukwerk onderweg naar het afleveradres. Door middel van de Track&Trace code kunt u de levering volgen op de daarvoor bestemde pagina van de vervoerder.

Levertijden
Hoe werken de levertijden bij DrukwerkConcurrent.nl?

De op onze site genoemde levertijden gaan in op het moment dat uw bestelling voorzien is van de status 'Gereed voor druk'. De huidige dag telt mee als werkdag, mits uw bestelstatus op 'Gereed voor druk' staat vóór:

  • 9:00 uur 's ochtends bij offset drukwerk
  • 14:00 uur 's middags bij digitaal drukwerk

Dit houdt dus in dat vóór deze tijden uw bestanden de status druk-gereed moeten hebben én de betaling van uw order voltooid moet zijn (in geval van iDeal en vooruitbetaling).

Leverdagen
Op onze website wordt gesproken van leverdagen. De productie draait van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag en Zondag tellen daarom niet mee als leverdagen. Zodra de order in druk wordt genomen wordt ook de leverdatum bepaald en toegevoegd aan uw Account. Wanneer dit gebeurd is ontvangt u direct van ons een update via e-mail. Op de leverdatum wordt het pakket bij u aangeboden door DHL of PostNL. Het exacte tijdstip is vooraf niet bekend maar zal tussen 9:00 en 18:00 uur zijn.

Voorbeeld 1: U plaatst uw bestelling voor offset visitekaartjes op maandag om 9:00 uur. U levert direct een drukgereed bestand aan tijdens het bestelproces en betaalt via iDeal. Vóór 9:00 uur staat uw order dus 'Gereed voor druk'. De normale levertijd voor offset visitekaartjes is 4-6 productiedagen. Uw visitekaartjes worden uiterlijk dinsdag in de week erop geleverd.

Voorbeeld 2: U plaatst uw bestelling voor een digitaal gedrukt spandoek op maandag om 11:00 uur en kiest voor een expresslevering. U levert direct een drukgereed bestand aan tijdens het bestelproces en betaalt via iDeal. Vóór 14:00 uur staat uw order dus 'Gereed voor druk'. De levertijd op spandoeken is in het geval van een expresslevering 2 productiedagen. Woensdag wordt uw spandoek geleverd.

Levertijden en algemene voorwaarden
De levertijden die DrukwerkConcurrent.nl vermeldt op haar website zijn een indicatie; zij houden geen zogenaamde 'fatale termijn' in die leidt tot aansprakelijkheid van DrukwerkConcurrent.nl bij overschrijding. Er geldt alleen een fatale termijn als DrukwerkConcurrent.nl die verplichting schriftelijk heeft aanvaard, met uitdrukkelijke aanduiding dat het een fatale termijn is. DrukwerkConcurrent.nl dient hoe dan ook binnen 30 dagen na bestelling te hebben geleverd, tenzij wij een langere levertijd met u hebben afgesproken.

Uiteraard zullen wij met volle inzet ons best doen om uw drukwerk binnen de genoemde levertijd te leveren. Wij zijn hierbij echter ook afhankelijk van derden, denk aan transport en weersomstandigheden. Heeft u het gevoel (aan de hand van de door ons vermelde statusinformatie) dat we de genoemde levertijd niet gaan halen en ontstaan hierdoor problemen aan uw zijde? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij op tijd kunnen anticiperen.

 €10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak