Home  »  Medewerkers  »  Freek Wolsink

Overige zoekresultaten:

Freek Wolsink

Heb je vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als je een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Freek Wolsink

Freek, woonachtig in Varsseveld en trotse vader van zoon Flint, is hoofd vormgeving bij DrukwerkConcurrent. Met zijn ruime 18 jaar ervaring in de grafische wereld draagt hij zijn steentje bij aan een mooi ontwerp.

Wat beteken jij voor de klanten van DrukwerkConcurrent Freek?
Ik denk altijd mee met onze klanten om tot een prachtig eindresultaat te komen. Ik vind het leuk om een concept te bedenken en daar samen met de klant over te sparren tot de klant tevreden is. En gezien mijn vakkennis komt dat ook altijd wel goed. Eén van mijn sterkste punten is het aanvoelen wat de klant precies nodig heeft.

En wat is dan de grootste uitdaging in jouw functie?
Dat is tijdsplanning, want bij drukwerk heb je altijd te maken met een deadline. Maar samen met mijn collega's gaan we elke keer weer voor een prachtig eindproduct. Elke schakel in de ketting is hierbij belangrijk.

Wat is jouw mooiste ervaring bij DrukwerkConcurrent tot nu toe?
Ik werk nog niet zo heel lang voor DrukwerkConcurrent dus ik vind het lastig om een moment te noemen, maar ze zullen vast nog wel komen. Maar het is in ieder geval wel heel leuk om in zo'n super team te werken.


''Eén van mijn sterkste punten is het aanvoelen wat de klant precies voor ogen heeft''.

 

En wat maakt jou dan echt blij?
Van helemaal niets iets maken. En het mooiste is wanneer je het eindresultaat ook nog eens voorbij ziet komen in je privé leven. Elke keer dat ik in Doetinchem naar het zwembad ga en daar het logo van Skyzone aan het pand zie hangen dan ben ik weer trots.

Wil je tot slot nog niets zeggen?
Heb je vragen over vormgeving of technische vragen omtrent drukwerk? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Vaak is de oplossing erg simpel en dichtbij.€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak