Home  »  Medewerkers  »  Hidde Veltkamp

Overige zoekresultaten:

Hidde Veltkamp

Heb je vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als je een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Hidde Veltkamp

Hidde is 25, kent net als DrukwerkConcurrent zijn oorsprong in Doetinchem en is verantwoordelijk voor de online marketing-activiteiten. Hij klimt en klautert met veel plezier in het constant veranderende wereldwijde web, maar houdt ook van offline gezelligheid. Is een voetbalfanaat die creativiteit zeer kan waarderen.

Wat beteken jij voor de klanten van DrukwerkConcurrent Hidde?
Het eerste contactmoment met DrukwerkConcurrent vindt vaak plaats in onze webshop. Waar het mij om gaat is dat (potentiële) klanten zich direct thuisvoelen én dat zij vervolgens gemakkelijk de weg naar onze specialisten weten te vinden. Online óf offline. Ik houd zelf namelijk van simpele en daadkrachtige weboplossingen.

En wat is dan de grootste uitdaging in jouw functie?
Om zoveel mogelijk klanten en potentiële klanten te laten zien dat DrukwerkConcurrent niet zomaar een online drukkerij is. Onze webshop is dan wel het startpunt, maar onze kracht is de uitmuntende service die we bieden. Met dat imago willen we meer en meer potentiële klanten bereiken. Een mooie uitdaging voor mij.

En wat is jouw mooiste ervaring bij DrukwerkConcurrent tot nu toe?
Het grappige is dat ik enkele jaren geleden al betrokken was bij de eerste stappen van DrukwerkConcurrent. En nu vinden onze wegen elkaar opnieuw. Ik hoop dat mijn mooiste ervaring bij DrukwerkConcurrent constant een nieuwe ervaring wordt. Dat zou betekenen dat we uitstekend bezig zijn.

"Ik houd van een creatieve marketingcampagne waar klanten blij van worden"

En wat maakt jou dan echt blij?
In de eerste plaats het helpen van mensen. En op werkgebied dus het helpen van klanten en DrukwerkConcurrent. Dat alles komt voor mij samen in een creatieve marketingcampagne waar DrukwerkConcurrent én klanten blij van worden. Daarnaast kan ik erg genieten van voetbal en gezelligheid met mijn vriendin en vrienden.

Wil je tot slot nog iets zeggen?
Dat het me erg leuk lijkt om zoveel mogelijk klantervaringen over onze online uitingen, de website en het bestelproces te horen. We willen ook online de service overbrengen die we offline bieden.€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak