Home  »  Medewerkers  »  Patrick te Veldhuis

Overige zoekresultaten:

Patrick te Veldhuis

Heb je vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als je een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Patrick te Veldhuis

Wat is jouw functie binnen DrukwerkConcurrent?

Customer Service Specialist. Ik houd mij dagelijks bezig met het verwerken van de binnenkomende orders en offerteaanvragen. Dit proces begeleid ik van A t/m Z en heb daardoor veel contact me onze klanten. Mijn dag begint met het controleren van de binnengekomen bestellingen. Hierna gaan onze vormgevers de bestanden controleren en waar nodig aanpassen.  Mochten de bestanden niet goed zijn, dan passen wij deze aan. Hierna ontvangt de klant een digitale drukproef via de mail ter goedkeuring.

Welke werkzaamheden geven jou het meeste energie?

Ik krijg het meeste energie van tevreden klanten. We proberen altijd aan de verwachtingen te voldoen. Momenteel werken we keihard aan een compleet nieuwe website waarin bestellen nog makkelijker wordt. Ook wordt het aanbod aan producten enorm vergroot. Dat er straks nog meer producten te bestellen zijn geeft mij ook energie. Ik kijk ernaar uit dat onze nieuwe website live gaat, want hierbij is ons assortiment dus nog uitgebreider dan dat het al was. Tevens geeft de sfeer binnen ons team mij veel energie en vliegen de dagen hierdoor voorbij.

Wat is jouw talent/expertise, waar ben jij goed in en zou je een ander mee kunnen helpen?

Door de ervaring die ik de laatste zes jaar binnen DrukwerkConcurrent heb opgedaan weet ik wat belangrijk is. Onze klanten moeten centraal staan en tevreden zijn. Het komt wel eens voor dat het geleverde drukwerk niet helemaal naar wens is. Wij zorgen er dan uiteraard voor dat deze klachten opgelost worden zodat men weer 100% tevreden is. Door overleg te voeren in korte lijnen met collega’s kan je elkaar uiteindelijk alleen maar sterker maken.

Waarin vind jij ontspanning?

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met de motorsport. Ik ben bijna elk weekend wel te vinden op  motocrosswedstrijden als official van de KNMV. Lekker in de buitenlucht, hierin vind ik ontspanning. Op deze manier kan ik weer bijladen voor de nieuwe week. Men zegt dat je het werk niet mee naar huis moet nemen en daar ben ik het mee eens. Na een fijne werkdag gaat zodra ik in de auto stap de radio aan. Tegen de tijd dat ik thuis ben is mijn hoofd zo goed als leeg.

Wat is het beste advies wat jij in je leven gekregen hebt?

  • Blijf je zelf en blijf klanten goed te woord staan.
  • Door goede inzet kom je steeds verder en dat wordt gewaardeerd.
  • Alles kump goed.


€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak