Home  »  Medewerkers  »  Patrick te Veldhuis

Overige zoekresultaten:

Patrick te Veldhuis

Heb je vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als je een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Patrick te Veldhuis

Patrick is 37 jaar, woonachtig in Borculo en sinds 2015 werkzaam bij DrukwerkConcurrent als drukwerkadviseur. In zijn vrije tijd is Patrick werkzaam als vrijwilliger bij diverse MotoCross verenigingen. Voor deze verenigingen regelt hij de sponsoring en PR zaken.

Wat beteken jij voor de klanten van DrukwerkConcurrent Patrick?
Mijn belangrijkste taken zijn het vertegenwoordigen van de klanten in ons bedrijf, advies geven aan zowel bestaande als nieuwe klanten en het begeleiden van de orders. Je kan wel zeggen dat ik de vraagbaak ben voor alle vragen omtrent de producten en levering. Daarnaast maak ik ook offertes en plan ik afspraken in met (potentiële) klanten. Ook wanneer een klant tijdens het proces besluit dat hij een andere afwerking of levertijd wenst, dan pak ik dit op. Als een order nog niet in druk is genomen dan is er vaak nog iets te regelen. Maar klanten kunnen ook voor algemene vragen bij mij terecht. Doordat ik hiervoor werkzaam ben geweest bij een reclamebureau weet ik veel van drukwerk, stickers en plaatmateriaal.

En wat is dan de grootste uitdaging in jouw functie?
De grootste uitdaging in mijn functie is om nieuwe klanten binnen te halen, klanten tevreden te stellen en te houden. Maar dit geldt natuurlijk ook voor onze bestaande klanten. In mijn functie zorg ik ervoor dat ik onze klanten zo goed mogelijk kan helpen en dit doe ik door naar de wensen van de klant te luisteren. Wanneer het voorkomt dat een klant minder tevreden is, zoek ik dit uit en probeer ik om met een geschikte en haalbare oplossing te komen. Maar gelukkig krijgen we veel positieve reacties van onze klanten!

Wat is jouw mooiste ervaring bij DrukwerkConcurrent tot nu toe?
Het mooiste aan het bedrijf vindt ik toch wel de groei die het bedrijf maakt, en dan met name qua aantal klanten en orders. We hebben een leuk team en we zorgen er dagelijks voor dat de vele orders en offertes verwerkt kunnen worden.


''Je kan wel zeggen dat ik de vraagbaak ben voor alle vragen, omtrent de producten en levering''.

En wat maakt jou dan echt blij?
Wat mij echt blij maakt is dat we elke dag weer goed gescoord hebben qua orders, dat we nieuwe klanten hebben binnen gehaald en dat onze klanten tevreden zijn met hun drukwerk.

Wil je tot slot nog iets zeggen?
Ik wil iedereen, die nog niets heeft besteld bij DrukwerkConcurrent, aanraden om contact met mij of met één van mijn collega's op te nemen. Wij komen eventueel graag bij je op bezoek en hopen dan prettig zaken met elkaar te kunnen doen.€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak