Home  »  Medewerkers  »  Rianne Otten

Overige zoekresultaten:

  • Vanwege Goede Vrijdag en Pasen zijn bezorgers erg druk. Houd daarom rekening met (iets) langere levertijden.

Rianne Otten

Heb je vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als je een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Rianne Otten

Rianne is geboren in 1982 en woonachtig in Bredevoort. Ze is ontzettend trots op haar kinderen en vriend en in haar vrije tijd houdt ze ervan om samen met het gezin leuke dingen te doen. Voor DrukwerkConcurrent is Rianne voornamelijk bezig met het genereren van 'new business', iets wat ze met veel plezier doet. Ze pakt met een lach de telefoon om iedereen over DrukwerkConcurrent te vertellen. Heeft ze jou nog niet gebeld? Dan kom je vast nog wel aan de beurt!

Wat beteken jij voor de klanten van DrukwerkConcurrent Rianne?
In principe heb ik, naast mijn 'eigen' klanten, niet zoveel klantencontact. In eerste instantie begeleiden mijn collega's de aanvragen en zijn zij het eerste aanspreekpunt. Maar ik draai in het geval dat het nodig is graag mee.

En wat is dan de grootste uitdaging in jouw functie?
Het (acquisitie) telefoongesprek afsluiten met een afspraak in mijn agenda en in deze afspraak goed naar de wensen van de prospect luisteren, maar ook zeker vertrouwen en een gunfactor kweken. Het ultieme resultaat is natuurlijk dat hierna een offerte of een opdracht volgt.

En wat is jouw mooiste ervaring bij DrukwerkConcurrent tot nu toe?
Mijn eerste zelf gemaakte afspraak waaruit een opdracht vloeide.

 

''Ik pak met een lach de telefoon om iedereen over DrukwerkConcurrent te vertellen. Heb ik jou nog niet gebeld? Dan kom je vast nog wel aan de beurt!''

 

En wat maakt jou dan echt blij?
Op werkgebied uiteraard succes boeken bij koude acquisities. Buiten mijn werk om kan ik enorm blij worden van een fijne dag met het gezin, vrienden en familie. Lekker buiten genieten in het zonnetje met een wijntje en het liefst de barbecue aan! Ik geniet (heel cliché) als wij het als gezinnetje fijn hebben en leuke dingen doen samen. Als alles loopt en iedereen zich fijn voelt.

Wil je tot slot nog iets zeggen?
Wil je ook graag dat ik bij je op de koffie kom om te praten over de mogelijkheden? Ik kom graag bij je langs! Ik ben bereikbaar op 088 - 2003537 of via rianne@drukwerkconcurrent.nl€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak