Home  »  Medewerkers  »  Sigrid Steverink

Overige zoekresultaten:

Sigrid Steverink

Heb je vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als je een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Sigrid Steverink

Sigrid is de algemeen manager van DrukwerkConcurrent en vanaf dag één betrokken bij het bedrijf. DrukwerkConcurrent is dan ook echt haar 'kindje'. Ze is verantwoordelijk voor de hele webshop, ontwikkeld door DoIt Online Media, die continue bezig is met groeien qua content, usability en design.

Wat beteken jij voor de klanten van DrukwerkConcurrent Sigrid?
Ik denk dat ik van mezelf wel durf te zeggen dat ik heel veel voor de klanten van DrukwerkConcurrent beteken. Mijn motto is, hoe cliché het ook kliinkt, ontzorgen! Ik vind het erg belangrijk dat de klanten tevreden zijn en dat houdt bij mij niet op met het leveren van goede kwaliteit drukwerk. Ik weet hoe druk iedereen het heeft dus ik wil graag dat klanten alles bij mij neer kunnen leggen zodat ik het voor ze kan regelen. Zo kan de klant weer verder met zijn eigen werkzaamheden en kunnen ze ervan op aan dat alles geregeld wordt. De 'Achterhoekse' mentaliteit, dat je wat voor elkaar over hebt, gaat bij mij dan ook echt op.

En wat is dan de grootste uitdaging in jouw functie?
Mijn grootste uitdaging is dat alles precies gaat zoals de klant dat wenst. Klanten hebben vaak lastminute opdrachten die we voor ze moeten verzorgen. Dat betekent dat we elke dag met veel deadlines werken en heel snel moeten schakelen. Elke dag weer een uitdaging dus!

Wat is jouw mooiste ervaring bij DrukwerkConcurrent tot nu toe?
Mijn mooiste ervaring heb ik niet. Ik ervaar elke dag weer als een mooie ervaring. Het werk bij DrukwerkConcurrent is erg veelzijdig en geen dag is hetzelfde. Als ik dan toch iets moet kiezen dan is het dat we zo snel kunnen schakelen. Als we vandaag gebeld worden dat er morgen drukwerk geleverd moet worden, gaan we alles op alles zetten om dat te realiseren. De mooie ervaring is dan als het lukt en we een super blije en tevreden klant hebben.''De Achterhoekse mentaliteit, dat je wat voor elkaar over hebt, gaat bij mij echt op''.


En wat maakt jou dan echt blij?
Wat mij echt blij maakt is dat klanten zo positief zijn over DrukwerkConcurrent. We doen ontzettend ons best om naast kwalitatief drukwerk ook hele goede service te bieden. Ik vind het ontzettend leuk om klanten blij te maken, want dat maakt mij ook blij!

Wil je tot slot nog iets zeggen?
Ik hoop dat we met het team van DrukwerkConcurrent deze trend van goed drukwerk en service nog vele jaren mogen voortzetten.
 €10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak