Home  »  Over ons

Overige zoekresultaten:

Over ons

Heeft u vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als u een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Over ons

DrukwerkConcurrent wil relaties zo goed mogelijk van dienst zijn. Door in mogelijkheden te denken, kunnen we veel van uw wensen inlossen. Ook als het even niet haalbaar lijkt, verzinnen we graag een oplossing. Op die manier zijn we als onderdeel van MDH Uitgeverij dan ook de drukwerkbranche ingerold.

DrukwerkConcurrent werkt met een team dat jong, enthousiast en kundig is en al meer dan 15 jaar ervaring heeft. De informele sfeer binnen ons bedrijf draagt bij aan de gezelligheid op kantoor, waardoor iedereen kan uitblinken. Plezier is naar ons idee van groot belang , want zo ontstaan de mooiste creaties en beste drukwerkproducten.

Ons team bestaat uit drukwerkprofessionals en creatieve ontwerpers, die u graag helpen bij het samenstellen van drukwerkproducten. Maar bij uitmuntende service en topkwaliteit drukwerk blijft het niet. Wij bieden een totaalpakket; van het ontwerpen tot het verspreiden van drukwerk. Ook starters en ZZP’ers zitten bij ons gebeiteld. Laat gerust uw gehele huisstijl ontwerpen door DrukwerkConcurrent. U krijgt bij ons een 100% tevredenheidsgarantie. Bestel snel!

Service & dienstverlening

DrukwerkConcurrent maakt het niet moeilijker dan het is. Wij blinken graag uit op het gebied van service en dienstverlening en leveren topkwaliteit drukwerk. Bij ons bent u gegarandeerd tevreden; wij bieden niet voor niks een 100% tevredenheidsgarantie. Hieronder een kort overzicht waarom u bij ons goed zit.

  • Topkwaliteit
  • Voordelig
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gratis bezorging
  • Bezorging binnen 2 dagen mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie


€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak