Home  »  Presentatiemateriaal  »  Banners

Overige zoekresultaten:

Banners bedrukken?

Zoek je naar een nette manier om je bedrijf of product te presenteren op bijvoorbeeld een beurs of congres? Of juist een mooi banner voor in een frame? Onze bedrukte banners zijn echte eye-catchers waarmee je zeker zult opvallen. De banners zijn gemakkelijk te monteren / mee te nemen en snel op te zetten én af te breken.

Maak hieronder een keuze uit onze bannertypes:

Roll-up banners Roll-up banners X-banners X-banners L-banners L-banners Spandoeken Spandoeken

Welke banner bestel jij?

We maken onderscheid tussen verschillende banners: spandoeken en roll-up.  Wil je een banner bestellen? Dan is het eerst belangrijk om het doel te achterhalen. Rolbanners kun je heel gemakkelijk meenemen en opzetten voor een evenement. De spandoekbanners zijn juist bedoeld voor langere termijn, bijvoorbeeld voor aan een gevel van een bedrijfspand.

Bevestigen met bannerframe

Een gevelbanner (met ringen) wordt vaak bevestigd door middel van een spandoekframe, waaraan spinhaken worden vastgeklemd. Banners maken met ringen? Dan kun je er ook voor kiezen om de hoeken door middel van touwen aan een oppervlakte vast te knoppen.

Vaak bestelde spandoeken / banners en rollbanners:

Zoek je iets anders?

Wil je jouw bedrijf op een beurs presenteren en zoek je iets anders dan de standaard roll-up banners? Kies dan voor een X-banner of een L-banner. Deze rolbanners zijn ook gemakkelijk op te zetten, maar hebben een opvallende uitstraling, met desgewenst vier kanten bedrukking.

Natuurlijk kun je ook bij spandoeken / banners spelen met de uitstraling, door middel van de materialen die voorhanden zijn. Je kunt namelijk kiezen uit:

Blockout: hier komt geen licht doorheen (610 grams)
PVC: zowel frontlit (510 grams en brandvertragend) als budget (440 grams)
Vlaggendoek: een licht doorschijnende stof die flexibel is (115 grams)
Mesh doek: gaasdoek dat de wind doorlaat en  daarom uitermate geschikt is voor buiten (260 grams) 

Banner bestellen?

Als je een design hebt voor jouw spandoek, nodigen we je van harte uit om de banner te bestellen. Ook als je nog geen banner ontwerpen hebt, kunnen wij je helpen. We kunnen een passend ontwerp maken, ook nadat je hebt besteld. Alles komt in orde, dus we zien jouw bestelling graag tegemoet!

€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak