Home  »  Privacy- & Cookiebeleid  »  Verwerkers- overeenkomst

Overige zoekresultaten:

Verwerkers- overeenkomst

Heb je vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als je een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Verwerkersovereenkomst

Direct naar:
Privacybeleid
Cookiebeleid

Met de intreding van de nieuwe privacywetgeving zijn enkele belangrijke zaken gewijzigd. Natuurlijk doen wij er al van alles aan om jouw gegevens goed te beschermen.

Verwerkersovereenkomst downloaden

www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/algemene-informatie-avg 

  1. Download onze verwerkersovereenkomst

  2. Vul de verwerkersovereenkomst in

  3. Denk aan je naam, adres en woonplaats en onderteken het document

  4. Stuur de verwerkersovereenkomst in naar info@drukwerkconcurrent.nl

    Liever per post versturen? Dat kan naar dit adres:

    DrukwerkConcurrent
    o.v.v. Verwerkersovereenkomst
    Informaticaweg 5
    7007 CP Doetinchem

  5. Je ontvangt een getekend exemplaar retour

---

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Je kunt je ongetwijfeld voorstellen dat er veel verschillende persoonsgegevens zijn. Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is elk gegeven over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon een persoonsgegeven. Hiertoe behoren geen overleden personen of gegevens van organisaties. Het is informatie die direct naar een persoon te herleiden is.

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/over-privacy/persoonsgegevens/wat-zijn-persoonsgegevens 

Wij verwerken onder meer:

  • Namen van personen
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummers
  • Postcodes en huisnummers

Dit zijn gangbare persoonsgegevens, die veelvoorkomend zijn. Er zijn ook bijzondere persoonsgegevens zoals een godsdienst, ras of gezondheid. Die worden extra beschermd door de wetgever.

---

Wat is het verwerken van persoonsgegevens?

Het verwerken van persoonsgegevens gaat om alle handelingen die je kunt verrichten. Dat kan het wijzigen van persoonsgegevens, maar ook het vastleggen.

Deze handelingen vallen onder de Wet bescherming persoonsgegevens:

  • Vastleggen
  • Verwijderen
  • Ordenen
  • Bijwerken
  • Verzamelen
  • Bewaren
  • Wijzigen
  • Afschermen
  • Uitwissen
  • Samenbrengen
  • Opvragen
  • Gebruiken
  • Verspreiding
  • Raadplegen
  • Verspreiden
  • Met elkaar in verband brengen
  • Doorzenden
  • Beschikbaar stellen


€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak