Home  »  Promotiemateriaal  »  Brochures en Magazines

Overige zoekresultaten:

Brochures en magazines laten drukken?

Kom professioneel voor de dag bij je (potentiële) klanten en relaties en laat brochures of magazines drukken. Ze zijn perfect om te gebruiken als productcatalogus, personeelsblad of clubblad, maar ook als thesis, proefschrift of voor een scriptie. Wij kunnen brochures en magazines drukken in allerlei soorten en maten met diverse luxe afwerkingen.

Maak hieronder een keuze uit onze brochures en magazines.

Brochures / Magazines (wire-o) Brochures / Magazines (wire-o) Brochures / Magazines (geniet) Brochures / Magazines (geniet) Gelijmde brochures en magazines Gelijmde brochures en magazines Brochurehouder Brochurehouder

Hieronder volgt extra informatie…

Met DrukwerkConcurrent kan je alle kanten op. We kunnen je brochures en magazines drukken en met spoed leveren, binnen twee werkdagen. Daarnaast is het mogelijk om een brochure of magazine vanaf 1 stuk te bestellen, een ongekende luxe!

In onze webshop bieden we drie soorten brochures/magazines aan:

  1. Magazine of brochure met Wire-o verbinding
    Dit betekent dat er een spiraal is verwerkt in de rug van dit magazine, zodat de pagina’s gemakkelijk om te slaan zijn.

  2. Geniete brochures/magazines
    In de rug van het magazine worden 2 nietjes geschoten, waardoor het geheel wordt verbonden. Dit is een iets goedkopere variant dan de gelijmde optie.

  3. Gelijmde magazines/brochures
    Door middel van de hotmelt-techniek worden de magazines of brochures aan elkaar gelijmd. Een nette afwerking voor een professionele look.

Kwalitatief hoogstaande magazines drukken

Het staat natuurlijk buiten kijf dat we kwalitatief uitstekende magazines drukken. Om een magazine - voor het gemak gebruiken wij ook vaak de term brochure - van meer ‘body’ te voorzien, is de keuze voor een zwaardere papiersoort van belang. En natuurlijk is daarbij ook de stevige omslag, die ook transparant kan worden gemaakt, een belangrijke schakel in.

Hulp bij magazines/brochures drukken

Zoals je ziet is er enorm veel mogelijk bij het drukken van brochures en magazines. Daarom helpen onze drukwerkadviseurs je graag persoonlijk verder, als je dat wenst. Je kunt contact opnemen via info@drukwerkconcurrent.nl, ons bellen op 088 - 200 35 35 of direct beginnen met bestellen in deze webshop!

€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak