Home  »  Referenties  »  DoIt Online Media

Overige zoekresultaten:

Hoofdfoto project
Daan Kraaijkamp DoIt Online Media

In de periode januari tot en met mei 2015 hebben wij gewerkt aan een complete rebranding van ons bedrijf. Belangrijk hierbij was dat alle vernieuwde online uitingen naadloos zouden aansluiten bij alle offline uitingen. In DrukwerkConcurrent hebben wij hier een perfecte partner voor gevonden. Naast een zeer groot assortiment geven ze ook advies met betrekking tot de gewenste kwaliteit.

Het bestelproces op de webshop is erg prettig en duidelijk. Dat kan nog wel eens anders zijn wanneer je drukwerk wilt bestellen. Je wordt na je bestelling goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Telefonisch altijd perfect bereikbaar en op mail wordt binnen één dag gereageerd! Kortom, goede service! 

We zijn zeker van plan om in de toekomst vaker te bestellen bij DrukwerkConcurrent. Het is prettig wanneer een online drukker je situatie kent en je eerder met ze gesproken hebt. Omdat het assortiment en de mogelijkheden per product erg uitgebreid zijn, hoef je niet uit te wijken naar andere partijen. Tenslotte is het prettig om altijd te weten dat er een bepaalde kwaliteit gegarandeerd wordt, waardoor je geen kleurverschillen gaat zien tussen alle bedrukte producten.

Tot in de toekomst!

Referentiefoto's

Referentiefoto Referentiefoto
‹ terug naar het overzicht
€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak