Home  »  Ontwerp- & opmaakservice

Overige zoekresultaten:

Ontwerp- & opmaakservice

Heeft u vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op als u een vraag aan ons wilt stellen.
088 - 2003535
Stuur ons een email

Bel mij terug

Ontwerp- & opmaakservice

Het drukklaar maken van een afbeelding heeft vaak nog aardig wat voeten in aarde. Vooral als er een compositie gevraagd wordt van diverse foto’s, logo’s en teksten. Het probleem zit hem meestal in de aangeleverde bestanden. Niet zelden worden die van internet geplukt, zijn het vage foto’s gemaakt met een telefoon of in het ergste geval een Word-Art uiting.

Op een A4 of beeldscherm kunnen deze afbeeldingen er nog aardig uitzien, maar zo gauw er een spandoek, een A2 poster of grotere afbeelding van wordt gemaakt, wordt het resultaat vaak bedroevend. Om u te behoeden voor drukwerk dat niet aan uw verwachtingen voldoet, worden de aangeleverde bestanden altijd gratis aan een grondige controle onderworpen. In veel gevallen vragen wij u dan om bepaalde elementen uit uw compositie in een hogere resolutie aan te leveren. Waar mogelijk zullen wij technische trucs uithalen om de kwaliteit te verbeteren. Soms betekent dit dat er echt serieus veel tijd in het verbeteren van uw drukbestand gaat zitten. In dat geval zullen wij dit ook melden en doen we u een voorstel voor inzet van onze opmaakservice. Hieronder ziet u een voorbeeld van onze opmaakservice.

Links het korrelig aangeleverde bestand. Onze ontwerpers hebben de tekst overgenomen en opnieuw getypt in Adobe Indesign software en er is een nieuw logo opgevraagd in EPS-formaat. Als er geen logo in EPS-formaat aanwezig is kan dit in eenvoudige gevallen worden nagetekend.

Ontwerpservice
Gaan uw wensen verder dan het aanpassen van wat teksten of het vervangen van een foto’s of logo’s, dan spreken we al gauw van ontwerpservice. Het tarief van onze ontwerpservice is gelijk aan dat van de opmaakservice. Het verschil zit hem in de benodigde tijd. Bij het maken van een ontwerp is doorgaans meer overleg nodig en zullen diverse drukproeven heen en weer worden gemaild.

Hieronder ziet u een typisch voorbeeld van onze ontwerpservice. Op basis van de aangeleverde schets is in net iets meer dan een uur een zeer vlotte poster gemaakt:

  

 

Kosten ontwerpservice

De kosten van onze ontwerpservice is gebaseerd op een voordelig uurtarief van €60,- exclusief BTW. DrukwerkConcurrent houdt niet van verrassingen daarom zal na inschatting van onze ontwerpers altijd geprobeerd worden een fixed-price met u af te spreken. Door de ruime ervaring van onze medewerkers met de eisen van het drukproces wordt veel tijd bespaard waardoor u niet alleen voordelig uit bent, maar uw opdracht ook nog eens supersnel klaar is.

Drukwerkbestanden snel voor elkaar maken?
Neem nu contact op met DrukwerkConcurrent!

 €10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak