Home  »  Alles over drukwerk

Overige zoekresultaten:

DrukwerkConcurrent Kennisbank - Alles over drukwerk

Met de komst van computers en kleurenprinters kan er binnen bijna elk bedrijf tegenwoordig wel een kleurenafdruk gemaakt worden. Maar als het echt mooi moet zijn, op bijzonder materiaal moet, of als grote oplagen nodig zijn, is het al snel interessanter om het drukken uit te besteden aan een professionele drukkerij zoals DrukwerkConcurrent.

Professionele drukmethoden en duurdere materialen maken het in tegenstelling tot met de kleurenprinter thuis, onmogelijk om tal van proefdrukjes te maken alvorens de definitieve druk wordt ingezet. Daarom moeten de aangeleverde bestanden in één keer goed zijn, moeten de maten kloppen en eventuele contactgegevens foutloos zijn.

Dat is niet altijd even makkelijk. Professionele drukkers werken met diverse standaarden, kleursystemen, snijlijnen en andere vaktaal. Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over drukwerk en wordt uitgelegd hoe veelvoorkomende fouten kunnen worden voorkomen.

Deze kennisbank over drukwerk zal wekelijks worden voorzien van nieuwe informatie en moet een uitgebreid naslagwerk voor onze klanten worden.

Veel leesplezier!


Mocht u toch nog een vraag hebben die hieronder niet is beantwoord, neem dan gerust contact met ons op:Contact

Veel gestelde vragen over drukwerk:€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak