Home  »  Alles over drukwerk  »  Druktechniek | Digitaal

Overige zoekresultaten:

Druktechniek - Digitaal Drukken


Als je drukwerk bestelt dan zijn er veel keuzes die je moet maken. Zo moet je bijvoorbeeld nadenken over het materiaal, de oplage, de afwerking en over de druktechniek. Het kan dan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet, want er zijn zoveel mogelijkheden. Wij krijgen regelmatig vragen over de verschillende druktechnieken. We helpen je graag op weg. De komende weken zullen we de verschillende druktechnieken toe lichten.

In deze post beginnen we met de jongste druktechniek: digitaal drukken.

Digitaal drukken is sinds de eind jaren negentig sterk in opkomst. Bij digitaal drukken wordt het drukbeeld rechtstreeks op het product aangebracht. Er worden dan hele kleine druppeltjes inkt op het product aangebracht. De voordelen van digitaal drukken is dat het voordeliger is bij kleinere oplages, het kent kortere productietijden en personalisatie per afdruk is mogelijk.

Producten die wij digitaal drukken zijn bijvoorbeeld flyersfolders en visitekaartjes. Mits dit lagere oplages zijn. Bij hogere oplages worden deze off set gedrukt in verband met de kosten. Meer over de verschillen tussen digitaal en off set drukwerk? €10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak