Home  »  Alles over drukwerk  »  Prijsverschil online drukkerijen en drukker-om-de-hoek

Overige zoekresultaten:

Zorgeloos drukwerk tegen een scherpe prijs

Prijsverschil tussen online drukkerijen en een drukkerij bij je om de hoek. Wanneer je gewend bent om je drukwerk bij je drukker om de hoek te laten drukken, dan heb je wellicht geconstateerd dat door internetdrukkerijen veel lagere prijzen voor nagenoeg hetzelfde drukwerk worden gerekend. Dat prijsverschil moet ergens vandaan komen natuurlijk. 

Online drukkerijen verzamelen via internet grote hoeveelheden orders en kunnen zo hun drukpersen optimaal volplannen. Dit leidt tot een veel lagere kostprijs. Daarnaast heeft de tussenkomst van web-to-print software er voor gezorgd dat je drukbestanden automatisch worden afgekeurd als ze niet aan de standaard voldoen. Om dus van deze lage prijzen te kunnen genieten wordt je vaak wel gedwongen in het keurslijf van de online drukker te lopen en moet je precies weten hoe je drukklare bestanden moet opstellen. De drukkerij om de hoek nam deze service vaak voor haar rekening, maar daar was de prijs ook naar.

Het beste van twee werelden
DrukwerkConcurrent heeft het beste van de twee werelden weten te combineren. Door slim in te kopen weten wij op onze producten een hele scherpe prijs neer te zetten zonder je te hoeven confronteren met verplichte standaard sjablonen. Ook onze prijzen zijn net als de meeste online drukkerijen op basis van drukklare bestanden. Maar wanneer je drukbestand net niet helemaal goed is wordt het bij ons nooit zomaar geautomatiseerd afgekeurd. Als wij het binnen 5 minuten kunnen oplossen, dan passen wij het kosteloos aan. Wanneer het aanpassen van je drukbestand toch een wat grotere klus blijkt te zijn, of je wenst een volledig nieuw ontwerp op basis van aangeleverde foto’s en teksten, ook dan kunnen wij je een passende oplossing aanbieden. Hoe dan ook, bij ons ontvang je zorgeloos drukwerk tegen een superscherpe prijs.

Ervaar het zelf en bestel nu je drukwerk online bij DrukwerkConcurrent.
Én goedkoop Én prima service!€10,- korting krijgen?
schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief
USP Topkwaliteit drukwerk
USP 15+ jaar ervaring
USP Voordelig
USP Bezorging binnen 24 uur
USP Altijd GRATIS verzending
USP 100% tevredenheidsgarantie
USP Hulp bij opmaak